Booking.com Review Award

Stadspaleis Hotel OldRuitenborgh beoordeeld met een 8,9

januari 14, 2020

Stadspaleis Hotel OldRuitenborgh staat voor een vorstelijke gastvrijheid met een ‘personal touch’ in een authentieke ambiance. Wij doen er dagelijks dan ook alles aan om onze gasten een uitstekend verblijf in ons hotel te geven. Of het nu gaat om een overnachting, een diner of een zakelijke bijeenkomst, iedere keer proberen wij de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Wij zijn dan ook zeer verheugd te kunnen noemen dat wij de Booking.com Traveller Review Award hebben gewonnen. Onze gasten waarderen onze dienstverlening met maar liefst een 8,9. Een cijfer waar wij uiteraard heel trots op zijn. Ook dit jaar garanderen wij u een dienstverlening op hoog niveau, zoals u dat van ons gewend bent.